MABO Bygg & Plåt AB

Fastighetsservice Lund

Fastighetsservice Lund

Mabo Bygg Och Plåt AB erbjuder fastighetsservice i Lund en komplett tjänstepaket för din fastighet. Vi har lång erfarenhet av att hantera alla typer av fastighetsfrågor, från underhåll och reparationer till renoveringar och nybyggnationer. Vårt mål är att alltid leverera högkvalitativ service och tillfredsställa våra kunders behov. Vi har ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från trädgårdsskötsel och snöröjning till måleri och elektriska reparationer. Vårt team av erfarna fastighetsskötare och projektledare arbetar tillsammans för att säkerställa att fastigheten alltid är i toppskick. Kontakta Fastighetsservice Höllviken idag för att få ett kostnadsfritt offert och låt oss ta hand om din fastighet på bästa sätt!

varför oss

Välj oss som din partner i byggbranschen för att få en professionell service från start till mål. Vi erbjuder erfarenhet, kvalitet och personlig service i allt vi gör. Våra medarbetare arbetar tillsammans inom de olika yrkeskatorgierna för att skapa drömprojektet för dig. Vårt mål är göra dina visioner till verklighet.

Fastighetsservice Lund

Kundnöjdhet är topp prioritet hos oss. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen och kvaliteten genom att lyssna på era behov och arbeta tillsammans för att skapa det bästa resultatet. Vi tror att en nöjd kund är den bästa reklamen och därför gör vi allt vi kan för att se till att varje kund är 100% nöjd med våra tjänster.

VÅRA TJÄNSTER

I Samarbete med Öresunds innerklimat på
Sandeplanskolan i Höllviken #Takarbete

#MABO
...

😍

MABO & ARECO = ❤️
...

Uppe på Emporia och njuter av den fantastiska utsikten under vårt servicearbete.

#Malmö #Hyllie #Emporia #Servicearbete #fastighetsservice #plåt #läckage #MABO
...

MABO älskar Malmö ❤️ Vi är stolta över att bidra till stadens skönhet genom att hålla fastigheterna i toppskick. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa till med ditt fastighetsunderhåll.

#MABO #Malmö #fastighetsunderhåll
...

”Gula Huset” i Höllviken som vi kallat det för är klart! Vårt plåtarbete är avslutat och vi är glada att kunna bidra till dess förbättring. Kontakta MABO för alla dina plåtarbetsbehov!

#MABO
...

Dagens inkomna projekt! Detta hus ska få lite kärlek 🥰, bland annat vattenavrinning samt plåtarbete. Är ditt hus i behov av att få MABOs omsorg? Hör av dig så hjälper vi er att återställa och vårda ert hem till sin fulla glans! #MABO #husvård #vattenavrinning #plåtarbete ...

Samarbetspartners